Brno
Anotace: pouliční procházka
Potemnělé ulice osvětlují světla lamp,
vine se cesta trnitá ve světě kde je vše jen klam,
bloudím sám v tom tichu temných ulic,
dávno šli spát poutníci jen kouř se mi žene do plic,
Zdálky zvuky tramvají jenž protínají ticho noci,
v podchodech lidské trosky jenž touží po pomoci,
jen bezvládná těla pod vlivem drog,
feťáci bez domova hluk a smog,
Ve svatostáncích hladoví vlci vyhlíží denně novou oběť,
nevinné kolemjdoucí lákají na levnou zpověď
černé vrány sledují pozorně mé kroky,
promočený na kost přeskakuji kaluže a stoky,
velkoměsto plné paneláků z předminulé doby
ulice plné náklaďáků kolem silnic samé hroby,
v tmavé noci svatozář jen město v dálce zdobí.
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Sladkalu, Psavec, CULIKATÁ, Spajdy, labuť, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)