Noc po noci
Podzim se chýlil k setmění
a zase pustý den
copak svět se nezmění
zvítězí opět sen.
V něm se dějí
různé čachry
kouzelníci
dělaj machry.
Nechaj zmizet
dobré tvory
nacpaní jsou
v liščí nory.
Až když je noc černá
hlavu v klín skládáš
laskám tvou šíji
neb vím jak strádáš.
Přečteno 281x
Tipy 23
Poslední tipující: labuť, Zorenka Ježková, hašlerka, Javavia, Lota, Mbonita, Linzerka, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)