Ledové mosty
Vznikají jenom v krutém chladu,
aby dva břehy spojily
a zabránily konci, pádu,
i když jsou
jenom na chvíli…
Procházím po ledových mostech,
studí mne jejich doteky,
v myšlenkách vjemy o pevnostech
nedovolí
krok do řeky…
Náhlá jistota hlavu zvedá
v místa, kde mizí zakletí,
sama Naděje promluvila,
teď každý můj krok
posvětí…
Přečteno 364x
Tipy 35
Poslední tipující: pretorius, šuměnka, Roko, Holis, hauskaa, jedam, labuť, Heda, Psavec, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)