v oparu minulosti nekonečná
Anotace: aneb cesta životem:-))
Prašná a dusná z biřmování
pádíš si cesto bůhví kam
mlžná a deštná letmé zdání
tepeš cejch všem svým “proklínám“
v horách jsi točná za poznáním
pustá si padáš k roklinám
slunná i vděčná v době zrání
občas Tě kosí větrolam
Přečteno 314x
Tipy 31
Poslední tipující: kroužek, Jana M., Bíša, jarmil, ilona, el viento, carodejka, Čoki, labuť, Niky88, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)