sloužil jsem u Johanitů..
my toulali se sem a tam
obřady znali zvláštních rytů,
v prstenu měli drahokam
my znali zahalené muže
kryli se v jejich šavlí stínu,
ten podpis má dodnes moje kůže
ten podpis šavlí beduínů
***
Jiří senior
26.05.2010 20:40:00 | j.c.
Jo,jo,jo a pohádky mám ráda!!!Takže to čtu a juž si mnu pracky na další kousky:-)))(úsměv)
26.05.2010 02:15:00 | Zorenka Ježková