Nová generace
Utíkám
středem vašich zájmů
a doufám
že z toho nebudete mít újmu
Klesám
ve vašich prioritách
blížím se nule
neočekávám
že máte silný vůle
Stoupám
pakliže vlastním
bar nebo marihuanový doupě
hlavně když to bude levná koupě
Odmítám
drogu označovanou jako výtečnou
a jsem jiným slovem nazývána jako netečnou
Utěšuju ty
kteří dělali chyby
a věděli to
placáte se jako ryby
na suchu
Směju se
dětem s cigaretou v ruce
připalujou
jejich život není ani v půlce
A už si ho ničí.
Odcházím
tiše jako jejich kouř
jako na moři bouře
Sbohem, já nejsem jako vy.
Přečteno 357x
Tipy 19
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, A. V. Nýmand, Radek.oslov.Šafárik, Strixa, Gabrielle, malá slečna, J.U. Ray, jedam, Fenceless, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)