Jak volí zvířátka
Anotace: Jen tak blbnem v pohodě ukrytí v hospodě:-)PĚT ZVÍŘÁTEK DO PĚTI MINUT SÁZKA
Liško zrzavá
kam běžíš dnes
jdu k volbám ježečku
volit ODS.
Hrdličko,hrdličko
nevidělas holoubka?
i viděla,viděla
šel volit Paroubka.
A za co půjde strejda medvěd?
za knížete pána?
arcivévodu Kalouska
či za TOP 09.
A kam pak ty špačku?
za třešne v bříšku?
Ne za Švorcovou,Jakeše
a za rudou knížku.
A co ty zajíčku?
jakou budeš volit
politickou straničku?
Strejdo vlku
říkám věru
půjdu radši na ryby
a na volby ....
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, Zasr. romantik, Sima, Psavec, Iv, CULIKATÁ, Kars
Komentáře (0)