Sedící muž
Anotace: Neznámý muž sedí pod stromy
Muž s jizvou na tváři
sedí opřený, o nic se nesnaží
vidí, jak slunce zapadá
sedí opřený, ani hlásku nevydá
sleduje nebe, krvavě rudé
sedí klidně, tváří se hrdě
tu ptáci v korunách zpívají
sedí klidně, usnout mu nedají
mech pod ním je příjemně měkký
sedí bez hnutí, rád by už spal na věky
v dáli zní nebezká hudba tiše
sedí bez hnutí, s mečem v břiše
Komentáře (1)
Komentujících (1)