Krátká a úderná
Anotace: Stalo se a kdoví kolikrát se ještě stane
Má krev je hořkosladká
když ze rtů kape na chodník
kde sama k sobě choulí se
jak rozpačitý nápadník
Průběhový čas se rázem
kvapem změnil v přechodník
rozzuřený sok jen sípá
že rozbije mi ciferník
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: TetaKazi, René Vulkán, 4LJFilip, kaaamiiii, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)