Andělé
Anděl hlídá klidný spánek,
nosí vody plný džbánek,
doprovází Tvoji cestu ,
ať jdeš do vsi, nebo k městu.
Pohoupá na vlnách osudu,
dbá, abys nedělal ostudu,
přináší bouři i naději,
nenechá umírat v závěji.
Překážky změní v oporu,
sluníčko rozsvítí v únoru,
do kapes štěstí nasype,
smůlu překryje blankytem.
Křídlem Ti duši pohladí,
na hradě nebo v podhradí,
každému dobře poradí,
jediný, co lásku nezradí.
Přečteno 333x
Tipy 38
Poslední tipující: enigman, K.k.k.Kajluška, Iv, s.e.n, vodnař, CORONATION, wendy.poezie, kuskus pruhovaná, Labanda, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)