Anotace: (Úvaha)
Hm,tak snad to bude příště lepší:-)Víš co?Tohle nechej koňíčkovi-ten má větší hlavinku:))Prostě žádný stresíky a vůbec-buď veselá:))Však on se najde ten pravý,zlatý,milý princ:-))
02.06.2010 17:26:00 | ilona
..to už mě taky napadlo o tom přemýšlet.."kde je ta chyba"...naštěstí jsem si to vyřešila jinak...že kluky prostě neřeším;)
26.05.2010 18:07:00 | Andrea Vatulíková
docela náboj**
26.05.2010 17:48:00 | ROMAN LOHNERT