Unavená duše
Anotace: ale my se nedáme,že né?:))
Skořápky různě klikatých cest
sladkých,trpkých chutí
od světla k temnu mohou vést
když myšlenky vnutí
-poznání.
Otevřené srdce zavře vrátka
kymácí tělem tam a sem
lávka nestabilní,vratká
vyplní schránku těžškým nánosem
-složitých let
Přečteno 419x
Tipy 48
Poslední tipující: Antares, Agatka, Iv, Giuseppe_Lumík, Kokonut, Danger, Pevya, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)