Nejlepší kamarádka na světě
Anotace: Nutellce mojí :-*
Jsi můj anděl,
moje múza,
ruka co osuší mi zrak,
když z oka mi padá slza.
Jsi moje dnes i zítra,
moje veka se sýrem
bez sýra,
jsi rádkyně vezíra,
mé slunce na obloze.
Má princezna,
můj smích,
slečna s níž pozoruju
padat hvězdy,
/přičemž ty jsi
tou nejzářivější/
Jsi má...
velmi nebezpečná známost :-*
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Modrý Anděl, Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (0)