Proměny
Pocit slasti
z tebe
netísní
bublá
sežehuje
proudí
k srdci
myšlenkami
bují
ultramarínově
mou duši tvaruje
hrnčířským kruhem
tvých dlaní
má přání
vyslyšena
utíkám se k tobě
žena ve mně
uzdravena
pruhy světla
v očích
úsměvem
kreslím slova
kroky obraznosti
tvého nahého těla
včera jsi ještě nebyl
dnes už jsem tvoje zcela
hřeji.........
.........................
........
.......a klávesami touhy
láska
na mých vlasech spletených
bolest oběsila
Přečteno 410x
Tipy 36
Poslední tipující: gallatea, enigman, Kapka, Noc17, Žqáry, Lorraine, Markéta Hl., pamp_elka, P.Z., Štěpina G, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)