Bez
Anotace: ...objevování toho,co už objevily tisíce přede mnou...
Bez kapek není povodní
bez zrnek písku pouští
bez pout nejsme svobodní
bez zbraní není spouští
Bez jisker není plamenů
bez trestů není vin
bez skal není kamenů
bez „nesmíš!“ není „smím!“
Bez spodin není elita
bez pěny není piv
nic na úkor skeptika,
však bez něj není div
Bez zrcadel není tváří
bez válek není mír
bez Ježíše není Máří
bez proudu není vír
Bez lásky není nenávisti
bez vztahu není svár
bez rostlin nemůže být listí
bez sta stupňů var...
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, Víla, Míša S., Marz, Isquieasuus, CULIKATÁ, Labanda
Komentáře (2)
Komentujících (2)