Nádherná báseň,tolik citu a hřejivých vzpomínek.
Neboj nechala ti v srdíčku její plamínek.
Který tě v nevlídnu zahřeje.
28.01.2011 18:05:00 | Danger
Au,tady mě píchlo u srdce a vůbec jsem se samou láskou a soucitem rozechvěla:))Moc děkuji za ten neobyčejný zážitek z tvé básničky...teda duše:)))
02.06.2010 03:19:00 | ilona
Tak to je nejhorší :-( Můžu být vlastně štˇastná,že jsem si ji užila alesponˇ těch 32 let a stihla ji poznat a dobře si ji zapamatovat.
30.05.2010 18:36:00 | Iv
Taky mi chybí,ikdyž je to už dost dlouho... Ale stejně jako ty, mám krásný vzpomínky a ty mi nikdo nevezme...
ST :-)
27.05.2010 23:39:00 | TetaKazi
Šálu si neber to Ti říkám já, Honza.Je tam jistě teplo, hodně světla, mamka na Tě jistě čeká a na mě jistě taky, dal bych za to všechny prachy.ST :-)
27.05.2010 22:33:00 | Jeněcovevzduchukrásného