Hop nebo Trip
Anotace: ..nečíst, nekomentovat, nehodnotit..ale jen pokud nechcete :)
Slunečný den
iluze nebo sen?
ale byl jsem překvapen
kolik má jmen
výlet do dálek, jen
těžký kámen
na srdci, ten
jímž jsem zavalen
z ruky se stal
jen nechutný hlen
na mě se smál
víru mi vzal
ale ukázal
že tohle není karneval
ani jiný bál
jsem to já
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, ilona, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)