Mistére mistere
Mistére mistere ... tajemné záhady
Měsíc se odráží v jezeře
tvé rozkvetlé rajské zahrady
... Dveře
do tvé mysli kvetou
v bílých květech třešní
Nech mě být tou větou -
... klíčem
k oněm težkým dveřím
Vůbec mi nevěříš!
A tomu věřím!
... Chtíčem
se zmítám v sedle koně
bělejšího, než ty třešně
Jsem horký, plný ohně -
touhy
jež v zahradu rozkvétá
a ty - bílý kůň - cváláš jí
od zimy do léta -
... do zimy...
navždy ...
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)