Hrála divadlo
Anotace: a nikdo netleskal...
Hrála divadlo
a nikdo netleskal,
zřejmě se netrefila do vkusu publika,
či spíše,
jak si posteskla,
do vkusu jež mu diktovala doba...
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, vodnař, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)