Anotace: na popud jedné písně...název napoví,že to je jedna z mých né přílis veselych
Můžu brečet? Nedělám si legraci, opravdu se mne to dotklo na citlivém místě. Je mi smutno, když někdo prožívá takové pocity ...
Ty navazované rýmy mi připadají dobré - stupňují napětí.
30.12.2005 20:33:00 | Hary_nš
Zlatíí mě se to líbí, já ti vlastně povedala svoje=) Prýští z toho pocity a to pocity, který veselý zrovna nejsou, ale to víme obě že?:) Děkuju ti moooc za komentííík a slibuju, že se zkusím tolik netrápit. =)
25.12.2005 21:40:00 | makretka