Déšť
Zase bulí jak malé děcko
ten stařík na obláčku
Promočí všecko
i to mé srdce z perníku - miláčku!
Zase bulí - zas nemá proč!
ten senilní dědula
Je to pláč - nebo jen moč?!
to, abych skalp před ním smeknula
Jak je libo - tak aspoň vyceň -
- ty své zlaté zuby.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š., Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)