Obraz
Anotace: občas mě ty obrazy tíží
Někdy chce někdo prostě umřít
Jen kvůli sobě a svým příčinám
Bez myšlenek na hladomor
Na rakovinu
Na nedostatek pitné vody
Na všechny ty hrůzy
Kterých jsou plné noviny jako denní sbírka katastrof
U kterých se jeden den zastavíme
Řekneme si jak je to hrozné
Ale druhý den jedeme dál
S cigaretou v ruce
S kávou ve stylovém hrnku
Se sluncem ve tváři
A rakovinou ve střevech
A potom chce někdy někdo prostě JEN umřít
Kvůli sobě
A svému vnitřnímu obrazu
Který okolí nevidí
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: Andy Darcness, lennerka, Lukáš Rymeš, Fighting Dreamer, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, Kapka, bloumej očima, 6thSun, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)