Postřižiny
Anotace: Odevzdal jsem se zcela síle,která řídí můj osud.
.
Chci se dostat skrz a hloub -
- za vůně,kterými voní svět,
za mlhu slov a vět.
Modré jádro Vesmíru ze tmy vyloupnout.
Chci ztratit všechno,co namáhavé je mít:
dlouhé vlasy,
sebedůležitost,
ego.
Svého postavení v blbničkovité hierarchii zvířátek s hypotékou,
přátel a lásek zvykových
se zbýt.
Holý jak štěně,
s důvěrou,zvědavě a ztřeštěně
znovu objevovat svět.
Ač jdoucí
v chrámu Duše nehnutě sedíc
v poloze
Shiva asana.
ŽENA vnímá lůnem,
MUŽ srdcem.
.
Přečteno 430x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marfuša, jita.1965, její alter ego, Jiná, Zefi, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, Kett, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)