čaroděj
zaklínám déšť ať už se ztratí
mou křehkou krásku studeně šatí
zaklínám slunce ať pro ní svítí
a do svých paprsků něžně ji chytí
zaklínám vítr ať čechrá jí vlasy
jemně tak zvýrazní kouzlo krásy
zaklínám měsíc ať stráží jí sen
chci aby měla nádherný den
zaklínám hvězdy ať se třpytí
ať jí to světlo v očích svítí
zaklínám ať se usměje ráno
zaklínám - dokonáno !!!
Přečteno 253x
Tipy 16
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Psavec, labuť, Niky88, CULIKATÁ, Mbonita, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)