Máš příhodný nick, mohla bys všechny ty pupíky vygumovat! Já už je gumuju asi 4 roky, ale oni jsou furt stejní... A ty nové neposkvrněné vždy brzy někdo po(b)lije nebo je zkorumpuje vůně moci...
02.06.2010 16:16:00 | Špáďa
Byl jsem už taky volit a navic ten Tvůj konec vše bezvadně vystihuje!To teda!
28.05.2010 17:29:00 | Kajaro
aspoň se ty celebrity prozraděj, jak sou blbí. Třeba Martin Maxa svým vystupováním na mítíncích KSČM dokázal, že má sval i místo mozku:-)
28.05.2010 09:08:00 | 6thSun
Do voleb se nacpe zbytečně moc peněz za reklamy-myslím,že by bylo lepší dát je do něčeho užitečnějšího.
28.05.2010 07:19:00 | CULIKATÁ