Kajínkovo blues
Anotace: text jsem zaslal do soutěže k filmu o Jiřím Kájínkovi
Cesta do nebe
Má svá úskalí
Začít u sebe
Se nedaří.....
Šanci jedinou
promarnil čas
V ústraní spytuješ,
strachem z mas.....
Omylem justičním
nedá zapomenout
Příběh uliční
začíná.....
Co dál skýtá ?
Naděje !
Svítá...
Snídáš pomyje
Národ policie
Ve snech Tě vítá....
Útěkem hrdinným
nesmažeš vinu
ze svých prohřešků
pykáš v mezaninu....
Bůh jediný
rozhodne bitvu
která zůstává
v patovém kryptu....
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Psavec, CULIKATÁ, PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)