btw. dnes se to všecko stane, CULÍČKU! :o) a pak Ti povyprávím... :o) Děkuju za všecko Tobě a všem ostatním.
28.05.2010 10:17:00 | NikitaNikaT.
Možno je hloupé hodnotit báseň pro mě... ale hodnotím ju proto, že slůvka, která jsi mi věnovala hřeji a dojímají. Ještě to není tak, jak myslíš, su ale jen kousíček od teho... resp. Ještě mám nějaké povinnosti, běhání, zařizování... ale udělám si čas a věř, že nečekaně jej překvapím. Mylím si, že bude v úzasu. Vím, že SMS je SMS, ale ten čin, krok, realita, je prostě nej nej! :o) A tak mocinky moc děkuju Tobě a samozřejmě aj ostatním, kteří mne podpořili, nenechali samotnou. Dokud ale za nim nepůjdu, zůstane to prozatím pouze na SMS. Stale su totiž trožku na vážkách, zdali to chcu, zdali chcu, aby zas někteří byli proti nám. Možno, že když ukážu sílu, kterou mi, milý dává, třebas tím o to víc dám najevo, že o mě stojí a že mě chce, já jeho, že se milujeme a prostě tak to je a nikdo a nic to na světě nezmění, doku sami city neopadnou... to ví přecik každý, že láska je o dvou a také hlavně, že je to o citech, o milování, o dotyku, pohlazení, o úsměvu, třebas jen jiskřičovém pohledu, o upřímnosti, o pochopení, vzájemné toleranci, ale také aj o kompromsech i výměně názoru...
28.05.2010 09:42:00 | NikitaNikaT.