Poslání ..
Anotace: ***- .... co neni k dostání
*
*
Šílení hlupáci
těm patří svět
budoucnost svých dětí
nevezmou zpět
zavřenou v obrazech
který jim uniká
v prolhaných sloganech
znajících nazpamět
Měsiční pustiny
tuláci duší
bez cesty zpět ....
*
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)