NÁVRAT DO ŠKOLKY
Na hanbě malá žabička...
drcena v spratkově ručičkách
Pohladí jen teta Anička
milá jak dětská básnička
Zas na skříňce koníčka
a hovno Honzy Vaníčka
Urna a dětská botička –
Kdo by byl řek že...
potkáme se za dvacet pět let
v´tom zařízení´u voleb –
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Divoženka1, ilona, jedam, TERezicKA, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)