Dnes
Anotace: těším se i netěším
Dnes zase přijedete
i ho s sebou vezmete
bude to zábava
samá paráda
jenže se mi srdce
zase rozklepe
čím však?
láska
to není
jen nás dvou
porozumění
pořád to samé
nepochopitelné
žádné protiklady
srdce zkamenělé
máme stejný vady
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: mida, s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)