no, vše má nějakou cenu, a že lidé umírají a jiní žijí dál - i to má nějaký význam, věřím v to, i když je někdy obojí moc těžké...
a nepiš že nemáš žádnou cenu, kecko :)
20.06.2010 03:00:00 | blue
Pravdivá a moc hezká, také se mě moooc stýská po těch co jsem měla ráda, smrt nám je vezme a na nic se neptá.))
28.05.2010 22:13:00 | carodejka
Problém je spíš v tom, že smrt blízkých a milých nás zasáhne, kdežto ostatní umírají bez osobního zájmu ...
ST
28.05.2010 20:34:00 | rezina