roste
V purpurových záhybech
rozbouřených stvolů
pučí náhle k životu
s asistencí bolů.
Slunce dodá sílu
s rozbřeskem i vláhu
na duhových proužcích
zkouší svoji váhu.
S touhou roste poznání
nový den je v náruči
žije přec jen na chvíli
fajfka a pár papučí.
Než se dotkne večer
dvou kostelních věží
zkoušíme ukrást slunce
to však v dáli běží.
Přečteno 297x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, malá slečna, Kapka, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)