jó, sny si je třeba hýčkat... pěstovat, zalévat, okopávat :)
21.07.2010 22:26:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Veselé-docela mi to přišlo k smíchu.
I když Sen měl asi těžké sny-ti panáci...
16.07.2010 21:36:00 | s.e.n
Nevím, co bych tak honem chytrýho napsla - prostě se mi toto dílko líbí... ST ;-)
25.06.2010 19:58:00 | TetaKazi
:) Hrozně ráda se ve svém životě usmívám, hrozně ráda potkávám ty, kteří tady nejsou zbytečně. Kteří se před nedávnem narodili, aby ty druhé chytili za srdce. Dotkli se, ačkoli se v podstatě nedotýkají...
Jsem vděčná za lidi, jako jsi Ty...Dávej na sebe moc velký pozor, těším se na další báseň:)
31.05.2010 23:05:00 | Sunny