Nekonečná prázdnota
Brodím se po kolena nekonečnou prázdnotou
do síťky marně chytám bělásky - ty kruté svědky mého pláče
Pouta si nasadím - tiše se zařadím
do masy bezejmenných tváří
Na srdci šrámy - místo slov prázdné fráze
v ruce jen pomačkaný papír s obrázkem srdce
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., WAYWARD, CULIKATÁ, rezina, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)