"Tak si tu sním"
Anotace: Přeji všem, krásný den...nejlépe s úsměvem...splniž se váš sen...či sny...
Tak si tu sním
Tak si tu sním,
o čem napsat jsem chtěla,
ale raději nepovím,
abych tu možnost měla…
… k naplnění …
Proto tiše jsem,
ať nezakřiknu krásný sen,
povím tedy jen,
verši, že mám snivý den.
… nebo chvilku tedy …
Prožít to své snění,
to by opravdu moc krásné bylo,
a že nereálné není,
tak doufám, aby se vyplnilo.
… nedoufám, věřím …
29.5.2010
Přečteno 376x
Tipy 28
Poslední tipující: Zorenka Ježková, jedam, carodejka, Giginka, Čoki, labuť, Charibeja, Psavec, harmony, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)