Anotace: "Deprese je smilnící kurtizána." (Eliška Dubcová)
Sbírka: Bad Times
Dnes mám chuť se zfetovat
a v extázi pak umřít
Mám chuť život vetovat
svou existenci popřít
Mám chuť přestat vzdorovat
téhle trapné frašce
Mám chuť všechno stornovat
a uchýlit se k flašce
Mám chuť cpát vám depresi
se kterou teď chodím
Nemám chuť na regresi
radši si to hodím
ve většině komentářů, ti radí optimismus, ale proč! nechápou nic, všem se tu nejvíc líbí zamilované srance a říkačky o sluníčku a kráse.. tvůj styl se mi líbí :)
01.06.2010 20:00:00 | l'âme