Vize
Anotace: spíše zase jen sen...
Zdálo se mi o vodě
dvě dušičky v pohodě.
Navzdory všem zlostným zrakům
nenávisti a soumrakům.
Ještě včera chybí víra
v srdcích zeje z žalu díra.
Zítřejší den pln je kouzel
byť se osud dlouho vzpouzel.
Osudová změněná
ruka s rukou spletená.
Políbení do skrání
vítr chmury vyhání.
...Zdálo se mi o vodě
dvě stvoření ve shodě...
Přečteno 315x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Pevya, labuť, Psavec, malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ, rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)