Cesta k Modré hoře
Anotace: Lyrika/ ze sbírky Modrá hora
Až noc rozprostře křídla nad námi
a modré světlo pronikne tmou,
uslyšíš v dálce tiché volání,
to k pouti k Modré hoře tě zvou.
Řekni, že nevíš, kam vede cesta,
snad lidé se budou stále ptát.
Pověz jim, že ji znáš jenom ze sna,
ať dovolí jim se krásně zdát.
Přečteno 444x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, 4LJFilip, hašlerka, modrá..., labuť, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., harmony, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)