Bouřka
Anotace: * a můžeš hádat o čem... .)
Nad hnědým polem krouží havrani
A tma se blýská
Blízko
Na bílém písku láska otisk nechala
Polibek noci nanečisto
Nad hnědým polem krouží havrani
Mlha mi stekla na záda
Nad hnědým polem bouří varhany
a Tys mě držel zemi velmi nízko
Tak blízko jsi mě držel
Abych nespadla
Přečteno 289x
Tipy 22
Poslední tipující: Daniel S., Mallerick, Zorenka Ježková, jedam, hašlerka, carodejka, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)