Nadechnout a vydechnout
Anotace: Prostě jen dýchat
Ublížená světem
Tmou nepohlcená
Kráčí si svou hlavou
Tváří nepromočenou
Myslí nezačerněnou
Jen tělo jí bolí
Jen srdce jí bolí
Jen myslet jí bolí
Dýchat však ještě může
Nadechnout a vydechnout
Svět kolem ní
Jí nechutný přijde
Pohlcená vším špatným
Sedí na lavičce a hledí před sebe
Odpověd na to vše nenachází
Nadechnout a vydechnout
Šedá kašna na ní hledí a voda nikde
Hodiny odbíjí půlnoc
A lampy svítí na zem pod sebou
Vedle sebe sklenku plnou
Její nářek rozléhá se pod krajinou
Její slzy hojit by mohly
Tolik zdravých by bylo
Nemocných by ubývalo
Prohrábne si vlasy
Tmou nepohlcená
Nechá stéct poslední slzu po své líci
A zkusí v sobě znovu zapálit tu svíci
Nadechnout a vydechnout
Nadechnout a vydechnout
Nadechnout a vydechnout
Přečteno 539x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)