Početí
Anotace: takovej menší úlet......tak jo tak větší
Všechno to dění,
okolo situaci mění.
Jen žena ví,
co se v ní děje.
Pokud chce a smí,
tak se tomu směje.
Sex k tomu všemu opravdu patří,
tak mu to v posteli pořádně natři.
Pokud někdo po početí moc touží,
když se to nevede, tak se tím souží.
Když se to povede,
začne s ním chodit.
Po 9 měsícich muž s ní pojede,
do porodnice ten nový život rodit.
Jsem chlap, nevím, jak porod bolí,
ale žena si tuto cestu sama volí.
Po porodu se chlap otcem stává,
když to v hospodě oslavuje, fotkou dítěte mává.
Když máte malé dítě,
je to starost.
O dalším hned sníte,
když je vidíte růst, máte radost.
Ono by se zdálo,
že jedno málo.
Když chtějí dvě děti moc,
zkusí to hned další možnou noc.
Komentáře (0)