co z toho?
Anotace: ...depka jak kráva :D
Slza sem, slza tam,
co z toho kurva mám?
Trápit se pro to, co není,
doufat, že se něco změní,
plakat, když ne...
Co po mě život chce?
Jdu, nekoukám za sebe,
mám úžasné přátele,
a stejně mi smutno je,
že jim plní se mé naděje.
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Dygi, Psavec, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Roger, ilona
Komentáře (2)
Komentujících (2)