Blues
Stromy mi našeptaly
že ty ses smála
a já byl tam
kde jsi se jen bála
Řeka mi povídala
že jsi neplakala
a já žil tam
kde s bolem sis zavdávala
Obloho, co mi povíš ty..?
Snad že žiji život bezesný..?
Kde slíbená cesta rájem
když za úplňku nebi hrajem
blues zaoufalců a ubožáků
pochybným rytmem, nesprávným směrem
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)