Politickým srabům
Anotace: Mno a máme po volbách. To, co někteří politici předvádějí mne vážně irituje.
Je to k smíchu ale i k pláči,
co dělají političtí rváči.
Jen co zjistí svoji prohru
odstoupením volí svojí dohru.
K čemu tam pak vlastně jsou?
Kvůli prachům jen kandidujou?
Pročpak nedotáhnou co začali
a jen tak rychle skončili?
Samý kecy z huby jim jdou,
vskutku srabi to jsou.
Je to k smíchu ale i k pláči,
takovíto političtí sráči!
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)