Bez rán moc nocí není a nesmí být
co mohlo Tě tak rozladit
vyděsit k strachu šlechetnost a sílu?
Snad únava a stíny stínů temna
těch zalekla se Tvoje duše jemná...
Smyj ze sebe prach strachu
a zčista vykroč dál,
vychutnej nových svítání
co život Tobě uchystá...
02.10.2010 01:22:00 | Veselý Drak
...St.:)
22.06.2010 18:07:00 | Klementine
Taky se přidávám k hlasům,že je to moc fajn dílko!Takže ST každým coulem!:))
02.06.2010 03:22:00 | ilona