Možná...že...
...
Podívej - peříčko...
Odkudsi k nám letí.
Je blíž, než původně zdálo se.
Vznáší se po větru,
možná něco chce ti...
A teď? Teď přistálo ti na nose...
Podívej - peříčko...
Odkud letí asi?
A kam je vítr zanese?
Možná, že blýsklo se na lepší časy...
Možná, že NĚCO stane se...:-)
...
Přečteno 418x
Tipy 51
Poslední tipující: klajusenka, sýc, Gabrielle, 4LJFilip, spare, Zorenka Ježková, jedam, Kars, hašlerka, Holis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)