Je to náš život
Toto není pro ty se zlomeným srdcem
je to pro ty co nohama na zemi stojí
nechceme být jen tváří v davu
láska k životu je pouto co nás pojí
Toto je náš život
jsme naživu a chceme žít
nebudeme tu navěky
vše si chceme užívat a šťastný být
tak netruchleme nad každou křivdou
vždyť každý přeci jednou padáme
vždy se objeví něco co nám pomůže
a tak křičím do světa:My se nedáme
žijte své životy jak nejlépe to jde
bojujte se vším co vám osud přinese
užívejte si života plnými doušky
než v prach se obrátíme a vítr nás odnese
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)