Nad propastí
Anotace: ...každý jsme asi někdy stáli...
Ruce do kříže
z dlaní misky vah
jimiž myšlenky hýbají
obličej vstříc nebi
po něm slzy smutku
jako vosk po svíci
tiše stékají
a na křídlech
andělských snů
vypalují skvrny...
potrhaná duše
jazýček vratkých vah
kdy tíhou ramena praskají
černý závoj
jas očí zakrývá
spálená místa
na křídlech snů
bolestivě mokvají
a v obrazech
vlastních propadů
přibývají skvrny...
.
.
otevři dveře
všech svých komnat
ať průvan černý závoj
na cáry roztrhá
bude bolet chlad
a šrámy ze všech tenat
snad jen blázen
se do propasti vrhá...
Přečteno 277x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, WhiteSkull, Kozoroh 1, susana načeva, nejsembásník, STIMPRE, Psavec, carodejka, Holis, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)