Zde nepomůže ni svědcená voda,
vláda... chová se jak shrzená vdova...
/či snad černá vdova?/
Je to k pláči, její vedení,
chovají se někteří...
...jako frackové nezbední...
Co jsme chtěli, to máme,
proč však vyhrál kdosi...
...komu hlas nikdy nedáme?...
Takhle politiku může dělat každý,
kdo citů málo má a srdce choré...
...lehce dopustí se tak vraždy...
...lidské důvěry, naděje ve zlepšení.
17.12.2010 23:26:00 | NikitaNikaT.