Mír v srdci
Anotace: Zběsilý návod, jak si dopřát po strastiplné cestě životem konečný mír :))
Mír v srdci tak mít
A poklidně si snít
Jak toho dosáhnout?
Ruce si odetnout
Oči si vypíchnout
Jazyk si vytrhnout
Uši si přilípnout
Nohy si podvrtnout
Mozek si vyhřeznout
Břicho si propárnout
Srdce si probodnout
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)